Bandenservice Flakkee is Profile DBS Middelharnis

Bandenservice Flakkee is nu Profile DBS Middelharnis. Voor Agri kunt u terecht op Lorentz 11, Middelharnis.

Ben je op zoek naar kwaliteit-, budget- of huismerkbanden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tevens kun je bij ons in Middelharnis terecht voor APK en auto onderhoud. Plan direct online een afspraak in! Grote beurt nodig? Dan krijg je de APK gratis!

Elk jaar vraagt je auto om een onderhoudsbeurt. Dit is absoluut noodzakelijk zodat je niet plotseling voor verrassingen komt te staan. Maar welk onderhoud kan je precies laten uitvoeren bij ons?

Grote onderhoudsbeurt auto 
Een grote onderhoudsbeurt geeft je een volledig inzicht in de technische staat van je auto. We vervangen filters en bougies, controleren we de distributieriem, uitlaat en banden en vullen we alle vloeistoffen bij.

Kosten onderhoudsbeurt
Wat een onderhoudsbeurt kost is afhankelijk van het soort onderhoud en het type en bouwjaar van je auto. Bij ons ben je verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door gecertificeerde monteurs. Neem contact op en ontvang direct een offerte op maat.

Kleine beurt auto
Voorkom verrassingen door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Wij controleren bijvoorbeeld de verlichting, banden, remblokken en uitlaatsysteem. Ook verversen we de olie en ruitenvloeistof.

Merkonderhoud
Minstens zo goed als bij de dealer, maar dan scherper geprijsd. Met onze ruime ervaring zijn wij specialist in onderhoud voor alle merken.

Airco-onderhoud auto
Om schimmels tegen te gaan en reparaties te voorkomen, is onderhoud van je airco belangrijk.

Overig onderhoud en reparaties
Geen volledige onderhoudsbeurt, wel controle op één of meer onderdelen? Of het nu gaat om het vervangen van de distributieriem of een controle op je remmen. 

Let op! Bandenservice Flakkee is geen Profile vestiging. Wil je een afspraak maken bij Bandenservice Flakkee? Ga naar www.bandenserviceflakkee.nl

VACATURE ALERT!

Bandenservice Flakkee is een VACO MVO+ gecertificeerd bandenservicebedrijf. VACO MVO+ sluit aan bij ISO 26.000, de internationale richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Profile Tyrecenter

Adresgegevens

Afspraak maken Wil jij werken bij deze vestiging?

Openingstijden

  • Maandag08.00 - 17.00 uur
  • Dinsdag08.00 - 17.00 uur
  • Woensdag08.00 - 17.00 uur
  • Donderdag08.00 - 17.00 uur
  • Vrijdag08.00 - 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 - 12.00 uur
  • ZondagGesloten

Laatste nieuws

Nederlandse automobilist verwaarloost autobanden.

Nederlandse automobilist verwaarloost autobanden.

Keer op keer blijkt uit onderzoek dat het bandenbewustzijn in Nederland laag is. De bandenspanning en het bandenprofiel zijn vaak…

Lees meer
Wetgeving winterbanden VACO

Wetgeving winterbanden VACO

De wetgeving voor winterbanden en sneeuwkettingen in Europese landen wijzigt regelmatig. Branchevereniging VACO houdt daarom de vinger aan de pols….

Lees meer
Het wordt kouder, Profile moedigt bestuurders aan extra oog te hebben voor banden

Het wordt kouder, Profile moedigt bestuurders aan extra oog te hebben voor banden

Doppenactie: ludieke campagne spoort automobilisten aan regelmatig de banden te checken. Veenendaal, 10 november 2021 – ‘Nederland, kijk uit je…

Lees meer
DBS

Blijf op de hoogte

Hou ons in de gaten op social media